KRIK – Volleyball og Flyt (VF) er linja for deg som:

 • Liker volleyball og sandvolleyball
 • Har lyst til å lære wakeboard, ski og kite
 • Har lyst til å sykle stisykling
 • Ønsker å lære om Bibelen og den kristne tro
 • Ønsker å utvikle deg som leder
 • Liker å fordype deg i aktiviteter

KRIK-VF er en fordypningslinje. Det er ingen ferdighetskrav for å starte på linja, men det er en stor fordel at du liker å ha fokus og jobbe med ting over lengre tid. Det er viktig med en god porsjon motivasjon og innstilling.

Volleyball

Det blir fokus på å utvikling seg teknisk, og spille på et lag som benytter seg av ulike spillesystemer. Vi ønsker å vise deg hvilken flott aktivitet volleyball er.

Med en flott volleyballhall og 7 sandvolleyball-baner ligger mye til rette for at du kan utvikle deg som volleyballspiller.

FLYT

STISYKKEL

Sagavoll har fantastisk gode stisykler, og sammen med et stort nett av stisyklingsstier i nærområdet, har vi mange muligheter. Vi benytter oss mest av stiene i nærområdet, men vil også prøve oss på heisbasert sykling.

WAKEBOARD

Kun 7 km fra skolen ligger Norges flotteste og beste kabelparkanlegg, Norsjø kabelbane. Her står wakeboard i fokus. Om du ikke allerede har stått wakeboard, eller ikke mestrer det, kan vi garantere at du etter mange økter i kabelparken vil oppleve mestring! Vi bruker også knebrett, wakeskate, vannski og diverse andre brett. Om du allerede behersker wakeboard er det nok av utfordringer i denne fantastiske parken til at du kan utvikle deg som kjører.

SKI OG BRETT

Uansett hva man står med under føttene vil gleden av å flyte og gli på snø stå i fokus. På linja vil du få undervisning i Telemark, Alpint og Snowboard. Vi legger vekt på å få bred skierfaring gjennom mye lek og moro, kombinert med instruksjon. Vi har stolte tradisjoner for å stå på Telemark her på Sagavoll, og med både god kunnskap og tradisjon er det naturlig at vi lærer denne skigrenen.

KITE

Kiting kan både utøves på vann og på snø. På linja skal vi prøve oss på begge deler. Det er størst mulighet for å mestre kiting på snø. Målet er at du skal få muligheten til å mestre kiting gjennom god kontroll på utøvelse og sikkerhet.

BRETTBYGGING

Flere ulike brett kan vi lage selv, slik som: Skimboard, wakeskate, wakeboard, powsurfer-brett. De ivrigste får muligheten til å lag et eller flere av disse typene. Følelsen av å kunne stå på et egenprodusert brett er virkelig tilfredsstillende.

Her ser du hvor mye de ulike temaene som er nevnt vil bli lagt vekt på i undervisningen på linja.

KRIK

LEDERTRENING OG BIBELKUNNSKAP

VI skal jobbe med alt som skjer mellom oss selv og menneskene rundt oss. Vi fokuserer på ledertrening i aktivitet og tro. Det er et mål at Bibelen og tanker om tro blir en naturlig del av dagen.

TROSGLEDE + IDRETTSGLEDE = LIVSGLEDE

Gjennom året på KRIK-VF skal vi bli godt kjent med KRIK, fra lokallag til sentralt arbeide. Det blir muligheter for å delta som leder lokalt, eller på større arrangementer (Action + Explore). Vi har en felles treningsleir i Hemsedal med andre de KRIK-linjene i landet.

Ulike turer

I løpet av et år drar vi på kortere og lengre turer. Her er et eksempel på de turene denne linja kan ha i løpet av et år:

 • Hyttetur – sosialt
 • Hyttetur – topptur eller kiting
 • Danmark – wakeboard og kiting
 • Sandvolleyball – treningscamp
 • Dagsturer – telemark, alpint, snowboard, stisykling
 • Oslo – KRIK, volleyball, SNØ, stisykkel
 • Kriklinjetur – Hemsedal
 • Studietur – Sierra Nevada med ski og sykkel – Algarve med surfing og beach

Kostnader

Dette vil et år på KRIK – Volleyball og Flyt 2021/2022 på Sagavoll koste:

Linjeavgift: 26.000,- *
Innmelding: 3.000,-
Dobbeltrom: 81.000,- **
Felleskostnader: 12.000,-
Sum: 122.000,-

*) Vi tar forbehold om endringer i valutakurser.

**) Tillegg for enkeltrom: Kr. 5.400,-

Du kan søke om stipend og lån i Statens lånekasse for utdanning via Lånekassens nettside. Maks låneramme for 2020/2021 er kr. 112.290,-, hvorav kr 44.916,- (40%) kan omgjøres til stipend ved fullført skoleår. I mars 2021 blir det klart hvor mye lån man kan få for 2021/2022. For å få omgjort lån til stipend, kan du ikke ha udokumentert fravær som overstiger 10 prosent. Se Lånekassens hjemmeside for mer informasjon.

Lærer

Ragnvald Børve Ask er linjelærer på KRIK – Volleyball og Flyt. Han ønsker at elevene skal finne seg en trygg plass i klassemiljøet, og bli utfordret både fysisk, mentalt, åndelig og sosialt. Utvikling, mestring, utfordringer og trygghet er viktige elementer i hans undervisning.

Ragnvald er en allsidig mann som liker å være i aktivitet og er med på det meste. Volleyball har i mange år vært den idretten han har drevet mest med. Ellers digger han å stå på ski, kite og egentlig alt av aktivitet og idrett!

For Ragnvald er KRIK et fantastisk spennende verktøy i å gi mennesker muligheten til å møte Jesus. Han gleder seg til å lære deg mer om hva KRIK er og kan være.

SØK NÅ!