VOLLEYBALL – WAKEBOARD – SKI – KITE


KRIK – Volleyball og Flyt (VF) er linja for deg som:

  • Liker å mestre en aktivitet
  • Liker sandvolleyball og volleyball
  • Er klar for wakeboard, ski og kite
  • Ønsker å lære om Bibelen og den kristne tro
  • Ønsker å utvikle deg som leder

KRIK-VF er en fordypningslinje. Det er ingen ferdighetskrav for å starte på linja, men det er en stor fordel at du liker å ha fokus og jobbe med ting over lengre tid. Det er viktig med en god porsjon motivasjon og innstilling.

Volleyball

Sagavoll har en flott volleyballhall og fine sandvolleyball-baner hvor det er gode muligheter for å utvikle seg som volleyballspiller. I begynnelsen spiller vi sandvolleyball, og etter hvert som høsten kommer trekker vi inn i hallen og fortsetter med innendørs volleyball. Det blir fokus på å utvikle seg teknisk og spille på et lag som benytter seg av ulike spillesystemer. Vi ønsker å vise elevene hvilken flott aktivitet volleyball er.

Wakeboard

Kun 7 km fra skolen ligger landes flotteste og beste kabelpark anlegg. På Norsjø kabelbane står wakeboard i fokus. Om du ikke allerede har stått wakeboard eller ikke mestrer det, kan vi garantere at du etter 15 økter i kabelparken mestrer å stå på wakeboard. Vi bruker også knebrett, wakeskate, vannski og diverse andre brett. Om du allerede behersker wakeboard er det nok av utfordringer i denne parken til å utvikle deg som kjører.

Ski

Fokuset vil være telemark, alpint og topptur. Det legges vekt på å få en bred skierfaring gjennom mye lek og moro kombinert med instruksjon. Hver enkelt vil få instruksjon i den skigrenen en selv står. I tillegg skal alle i løpet av året lære seg å stå på telemark. Det legges opp til ca 18 dager på ski.

Kite

Kiting kan både utøves på vann og på snø. På linja skal vi gjøre begge deler. Målet er at elevene skal få muligheten til å mestre kiting gjennom god kontroll på utøvelse og sikkerhet. Det blir ca 9 dager med kiting.

Ledertrening og bibelkunnskap

Vi skal jobbe med alt som skjer mellom oss selv og menneskene rundt oss. Vi fokuserer på ledertrening i aktivitet og tro. Det er et mål at Bibelen og tanker om tro blir en naturlig del av dagen.

Her ser du hvor mye de ulike temaene som er nevnt vil bli lagt vekt på i undervisningen på linja.

KRIK

Gjennom året på KRIK-VF skal vi bli godt kjent med KRIK, fra lokallag til sentralt arbeide. Det blir muligheter for å delta som leder på større arrangementer (Action + Explore) eller lokalt her på skolen. Vi har en felles treningsleir i Hemsedal med andre KRIK-linjene i landet.

Studietur

Vi drar på studieturer i Skandinavia for å surfe, stå på ski og spille beachvolley.

Kostnader

Dette vil et år på KRIK – Volleyball og Flyt 2021/2022 på Sagavoll koste:

Linjeavgift: 26.000,- *
Innmelding: 3.000,-
Dobbeltrom: 81.000,- **
Felleskostnader: 12.000,-
Sum: 122.000,-

*) Vi tar forbehold om endringer i valutakurser.

**) Tillegg for enkeltrom: Kr. 5.400,-

Du kan søke om stipend og lån i Statens lånekasse for utdanning via Lånekassens nettside. Maks låneramme for 2020/2021 er kr. 112.290,-, hvorav kr 44.916,- (40%) kan omgjøres til stipend ved fullført skoleår. I mars 2021 blir det klart hvor mye lån man kan få for 2021/2022. For å få omgjort lån til stipend, kan du ikke ha udokumentert fravær som overstiger 10 prosent. Se Lånekassens hjemmeside for mer informasjon.

Lærer

Ragnvald Børve Ask er linjelærer på KRIK – Volleyball og Flyt. Han ønsker at elevene skal finne seg en trygg plass i klassemiljøet, og bli utfordret både fysisk, mentalt, åndelig og sosialt. Utvikling, mestring, utfordringer og trygghet er viktige elementer i hans undervisning.

Ragnvald er en allsidig mann som liker å være i aktivitet er med på det meste. Volleyball har i mange år vært den idretten han har drevet mest med. Ellers digger han å stå på ski, kite og egentlig alt av aktivitet og idrett! 🙂

For Ragnvald er KRIK et fantastisk spennende verktøy i å gi mennesker muligheten til å møte Jesus. Han gleder seg til å lære deg mer om hva KRIK er og kan være.

SØK NÅ!