KRIK Multisport er linja for deg som:

  • Liker å prøve deg på MANGE ulike idretter og aktiviteter.
  • Ønsker å utvikle deg som leder
  • Ønsker å lære mer om Bibelen og den kristne tro

Sport og aktivitet

På KRIK Multisport satser vi på allsidighet. Du trenger ikke være spesielt god i noe, men heller ivrig på å prøve noe nytt, oppdage nye ferdigheter og mestre nye idretter og aktiviteter. Noen idretter går vi litt i dybden på og jobber mer med teknikk og taktikk. I andre idretter later vi som vi er grenseløse naturtalenter, gir alt i to timer og suser videre i en hverdag fylt mye god stemning, mestring og glede. Lista over idretter og aktiviteter blir derfor veldig lang så her er det bare å glede seg.

Med noe variasjon fra år til år er dette en liste over noen av aktivitetene vi har mulighet til å gjøre:

fotball – håndball – basketball – friidrett – bordtennis – kinball – hesteriding – fekting – orientering – squash – beachvolleyball – tchoukball – cricket – havpadling – curling – vannski – wakeboard – telemark – aking – ishockey – elvepadling – innendørs volleyball – langrenn – svømming/stup – bølgesurfing – reeball/paintball – klatring – akrobatikk/turn – badminton – vindsurfing – landeveisykling – paddeltennis – amerikansk fotball – tennis – fotball – baseball  -Ultimate frisbee – frisbeegolf – gokart – innebandy – lacross – løping – skihopp – kiting – golf – terrengsykling – speedminton – intercrosse – el-innebandy

Dersom du ønsker å drive egentrening, ligger forholdene god til rette for det med egen idrettshall og styrkerom. Vi har også spinningsykler til fri bruk.

Lederskap og tro

Vi skal jobbe med alt som skjer mellom oss selv og menneskene rundt oss. Vi skal ta for oss lederskap generelt og kristent lederskap spesielt.

Linjeamarbeid: Vi prøver oss som aktivitetsledere og arrangerer blant annet Sagavolls årlige volleyballtreff sammen med KRIK – Volleyball og Flyt. Fokus på lederskap er en integrert del av all undervisning på linja.

Det er et mål at Bibelen og tanker om tro blir en naturlig del av dagen. Veien er kort fra ball til Bibel. På linja kreves ingen kristen tro eller bestemt kristen standard, men det skal være et miljø der en kan drøfte og utvikle sin tro og sine meninger med medelever.

Denne kombinasjonen av aktivitet, ledertrening og tro gir rom for mye lek og moro, prøving og feiling, og refleksjon og selvutvikling.

Lederskap og tro er en mindre del av undervisningen på linja hvor idrett og aktivitet er det vi driver mest med totalt sett.

KRIK

Gjennom året på KRIK Multisport skal vi bli godt kjent med barne- og ungdomsorganisasjonen KRIK, fra lokallag til sentralt arbeid. Og det blir muligheter for å delta som leder på større arrangementer (Action + Explore) eller lokalt her på skolen. Vi vil også være med på KRIK-linjesamling hvor vi møter alle KRIK-linjene i landet.

Studietur

Vi drar en uke på treningsleir til en destinasjon hvor vi får prøvd oss på enda flere og helst helt nye idretter. De siste årene har turen gått til Club LaSanta på Lanzarote med mulighet for endring.

Kostnader

Dette vil et år på KRIK Multisport på Sagavoll 2021/2022 koste inkl. treningsleir i utlandet samt turer til Hermon høyfjellsenter og Oslo:

Linjekostnad: 24.500,- *
Innmelding: 3.000,-
Dobbeltrom: 81.000,- **
Felleskostnader: 12.000,-
Sum: 120.500,-

*) Vi tar forbehold om endringer i valutakurser.

**) Tillegg for enkeltrom: kr. 5.400,-.

Du kan søke om stipend og lån i Statens lånekasse for utdanning via Lånekassens nettside. Maks låneramme for 2020/2021 er kr. 112.290,-, hvorav kr 44.916,- (40%) kan omgjøres til stipend ved fullført skoleår. I mars 2021 blir det klart hvor mye lån man kan få for 2021/2022. For å få omgjort lån til stipend, kan du ikke ha udokumentert fravær som overstiger 10 prosent. Se Lånekassens hjemmeside for mer informasjon.

Lærer

Sindre Sandvand Aase er linjelærer på KRIK Multisport. Det har han vært i 15 år. Men det skulle man ikke tro! Sindre er en meget energisk og sprelsk fyr med masse humor og galskap, som bobler fram når du minst venter det. Han har studert kristendom, idrett, friluftsliv og pedagogikk. Han sier om seg selv at han «liker å le, blir lett revet med, er generelt gira, men ellers hyggelig.» 🙂

Hvis du har spørsmål, send gjerne en mail til krik@sagavoll.no eller ring 35 95 91 00.

SØK NÅ!