Linje

Checklist Norge

Bli med på tur i Norge! Globalt finnes det over 1000 verdensarvsteder. Den kinesiske mur, Taj Mahal i India og pyramidene i Egypt står alle på den berømte Unesco-listen og er hovedattraksjoner for turister verden over. Vet du at Norge også har 8 slike spektakulære reisemål? På denne linja får du virkelig oppleve hva Norge har å by på! Vi besøker samtlige 8 verdensarvsteder i Norge og kombinerer disse med flere magiske reisemål. 

Vi opplever Norges 8 verdensarvsteder - og lager minner for livet!

Kvinne ved gangbru langs en innsjø
Tre mennesker hvilker med beina opp ved en innsjø

Med tilgang til Adobe-pakka skal du få kurs i grunnleggende fototeknikker og bilde/filmredigering. Vi vil bruke tid på å øve i forkant og finpusse i etterkant. Det blir også gøy å dele reiseopplevelsene våre øyeblikkelig.

Vi legger ut reisevlogger og deler flittig på en felles Instagram! Et spenningsmoment, som avsløres på slutten av året, blir å fremkalle bilder vi har tatt underveis med engangskamera og samle dem i en personlig minnebok. Alle flotte blinkskudd vi tar gjennom hele året samles i en egen minnerik fotobok.

Høydepunkter

Verdensarvstedene i Norge

Fotokurs

Naturopplevelser

Reiseplanlegging

Aktiviteter gjennom året

Høst

Reiseplanlegging

Vlogg

Fotokurs

Verdensarv

Vinter

Reiseplanlegging

Turer

Verdensarv

Instagram

Vår

Turer

Reiseplanlegging

Fotobok

Verdensarv

Tur

Vi beveger oss fra Hammerfest og Nordlys i nord, til Jomfruland nasjonalpark og Lindesnes i sør. Vi besøker Bryggen i Bergen i vest og Bergstaden Røros og Gaustatoppen i øst. Underveis får vi med oss Geirangerfjorden og Helgelandskysten og selvfølgelig mye mer! Områder utforskes og vi Check’er dem av på Checklista vår.

VI TAR FORBEHOLD OM ENDRINGER PGA COVID-19.

Kostnader *

Et år på Checklist Norge 2021/2022 koster

135.400,-

Linjeavgift
35.500,-
Innmelding
3.100,-
Dobbeltrom**
82.800,-
Felleskostnader
14.000,-
*) Vi tar forbehold om endringer i valutakurser. Eventuelle vaksiner og visum kommer i tillegg.
**) Tillegg for enkeltrom: kr. 5.400,-
Du kan søke om stipend og lån i Statens lånekasse for utdanning via Lånekassens nettside. Maks låneramme for 2020/2021 er kr. 112.290,-, hvorav kr 44.916,- (40%) kan omgjøres til stipend ved fullført skoleår. I mars 2021 blir det klart hvor mye lån man kan få for 2021/2022. For å få omgjort lån til stipend, kan du ikke ha udokumentert fravær som overstiger 10 prosent. Se Lånekassens hjemmeside for mer informasjon.
Tog som står ved perrongen
To turgårere tar bilde av fjelltoppene og en innsjø
Tre studenter ved havet
Lærer

Erfaringen og kompetansen hennes er stor! Veslemøy har jobbet som lærer og veileder i grunnskolen i mange år. Hun er oppvokst i Sør-Amerika, og er svært reisevant. Å reise sammen med andre er det beste av alt! Hun er veldig fasinert av norsk natur og er nysgjerrig på å utforske nye steder. Hun har et stort hjerte for elevene.

Veslemøy Tørre Særsland
veslemoy@sagavoll.no