Linje

Dans Styrke Livsstil

Bli med på å utforske dansefaget, trene variert og målrettet, og bli inspirert til en sunn og god livsstil!

Du får ukentlige timer i dansetekniske fag innenfor jazz, moderne, hiphop og musikaldans. Vi jobber kontinuerlig med små og store prosjekter, hvor noen av dem havner på scenen! 

Sammen skaper vi et trygt og godt læringsmiljø, der du kan vokse som menneske på flere plan. 

Spennende studieturer til London og Lanzarote. 

 

Undervisningen kan like gjerne foregå i skogen, på kjøkkenet eller i dansesalen. Her handler det om å ta i bruk alle sanser og prøve ut nye ting.

Elever som øver på dans
Elever med armene i været som øver på dans

Undervisningen gir deg bredt repertoar innen teknikktrening, samtidig som vi stadig er på jakt etter ditt unike bevegelsesspråk gjennom blant annet improvisasjon og koreografi. 

Vi ønsker å gi deg et bredt innblikk i dans og inviterer spennende og flinke gjestelærere.    

Vi har en lys og fin dansesal med speilvegg, god lyd, barre, kvalitetsgulv samt avdeling med spinningsykler, romaskin, styrkeapparater, frie vekter, tredemølle og slynger. Her står døra alltid åpen – også utenom undervisningen.   

Høydepunkter

Danseforestilling

God mat

Trening

Fellesskap

Studieturer til London og Lanzarote

Aktiviteter gjennom året

Høst

Basistrening

Danseteknikk

Styrketrening

Studietur til Oslo

Vinter

Kosthold

Danseteknikk

Trening

Musikaltema

Studietur til London

Vår

Trening

Kosthold

Lanzarote - Club la Santa

Danseforestilling

Tur

Oslo 

Hovedstaden vår har mye fint å by på! I løpet av året skal vi til Oslo for å oppleve ballett på Operaen og musikal på Folketeateret. Oslo ligger kun en to-timers togtur unna. 

London

Vi reiser til dansemetropolen London med fordypning innen dans! Her skal vi selv få danse ved noen av byens beste studioer og oppleve dans og musikal på høyt nivå på Londons mest populære scener.  

Lanzarote 

På våren skal vi på en ukes treningsleir til Club La Santa på Lanzarote. Her får du prøve deg på en mengde spennende ukjente og kjente treningsformer, samt dans i mange varianter.

Mulighetene er mange, og reisene vil være rike på opplevelser sammen med gode venner!

VI TAR FORBEHOLD OM ENDRINGER PGA COVID-19.

Kostnader *

Et år på Dans Styrke Livsstil 2021/2022 koster

127.900,-

Linjeavgift
28.000,-
Innmelding
3.100,-
Dobbeltrom**
82.800,-
Felleskostnader
14.000,-
*) Vi tar forbehold om endringer i valutakurser. Eventuelle vaksiner og visum kommer i tillegg.
**) Tillegg for enkeltrom: kr. 5.400,-
Du kan søke om stipend og lån i Statens lånekasse for utdanning via Lånekassens nettside. Maks låneramme for 2020/2021 er kr. 112.290,-, hvorav kr 44.916,- (40%) kan omgjøres til stipend ved fullført skoleår. I mars 2021 blir det klart hvor mye lån man kan få for 2021/2022. For å få omgjort lån til stipend, kan du ikke ha udokumentert fravær som overstiger 10 prosent. Se Lånekassens hjemmeside for mer informasjon.
Jente som danser på scenen
Fire kvinner i elegant hopp ute i snøen
Kvinne som lager mat i naturen.
Det beste med danselinja er at her kan du være deg selv. Du får prøvd deg på mange forskjellige dansestiler. På denne linja kan du komme deg i form på en gøy måte!
- Karoline Holhjem
Lærer

Ida har utdannelse fra Den Norske Balletthøgskole, Bachelor i dans med pedagogikk. Hun underviser i dans: klassisk, moderne, jazz, hiphop, musikaldans, grunntrening. Ida har en sunn livsstil, lager de deiligste retter på kjøkkenet, og pusher stadig elevene i styrketrening. Ida er en nær, tilstedeværende og omsorgsfull lærer. Hun liker å jobbe tett på unge mennesker og se dem utvikle seg på flere plan.

Ida Ytreland
dans@sagavoll.no