Linje

Dans Styrke Livsstil

Bli med på å utforske dansefaget, trene variert og målrettet, og bli inspirert til en sunn og god livsstil!

Du vil få ukentlige timer i dansetekniske fag som jazz, moderne/samtidsdans, hiphop og musikaldans. Vi jobber kontinuerlig med små og store prosjekter, og vår store danseforestilling er årets høydepunkt.

Undervisningen skal gi deg et bredt repertoar innen teknikktrening, samtidig som vi stadig er på jakt etter ditt unike bevegelsesspråk gjennom blant annet improvisasjon og koreografi. Vi ønsker å gi deg et bredt innblikk i dans og inviterer ulike gjestelærere i løpet av året.

Undervisningen kan like gjerne foregå i skogen, på kjøkkenet eller i dansesalen. Her handler det om å ta i bruk alle sanser og prøve ut nye ting.

Elever som øver på dans
Elever med armene i været som øver på dans

 

 

Klasserommet vårt er lyst og fint med speilvegg, god lyd, barre, kvalitetsgulv samt avdeling med spinningsykler, treningsapparater, vekter og slynger. Her står døra alltid åpen, også utenom undervisningen.

Høydepunkter

Danseforestilling

God mat

Trening

Fellesskap

Studieturer

Aktiviteter gjennom året

Høst

Basistrening

Danseteknikk

Styrketrening

Lofoten

Vinter

Kosthold

Danseteknikk

Trening

Musikaltema

Oslo

Vår

Trening

Kosthold

Lanzarote - Club la Santa

Danseforestilling

Tur

På høsten reiser vi med tog til Norges største turistperle Lofoten!

Topptur i fjellene, yoga, kultur og dansing. Her blir det opplevelser for både kropp og sjel. Vi skal blant annet gå kjente fjelltopper som Reinebringen og Fløya, hvor man kan se Svolværgeita og Djevelporten.

På våren skal vi på en ukes treningsleir til Club La Santa på Lanzarote. Her får man prøve seg på en mengde spennende ukjente og kjente treningsformer, samt dans i mange varianter.

I tillegg drar vi på Oslotur der operabesøk, danseforestillinger, danseskolebesøk og opplevelser er i sentrum.

Mulighetene er mange, og reisene vil være rike på opplevelser sammen med gode venner!

OBS – høsten-21 reiser linja til Svalbard i stedet for Lofoten.

VI TAR FORBEHOLD OM ENDRINGER PGA COVID-19.

Kostnader *

Et år på Dans Styrke Livsstil 2021/2022 koster

124.000,-

Linjeavgift
28.000,-
Innmelding
3.000,-
Dobbeltrom**
81.000,-
Felleskostnader
12.000,-
*) Vi tar forbehold om endringer i valutakurser. Eventuelle vaksiner og visum kommer i tillegg.
**) Tillegg for enkeltrom: kr. 5.400,-
Du kan søke om stipend og lån i Statens lånekasse for utdanning via Lånekassens nettside. Maks låneramme for 2020/2021 er kr. 112.290,-, hvorav kr 44.916,- (40%) kan omgjøres til stipend ved fullført skoleår. I mars 2021 blir det klart hvor mye lån man kan få for 2021/2022. For å få omgjort lån til stipend, kan du ikke ha udokumentert fravær som overstiger 10 prosent. Se Lånekassens hjemmeside for mer informasjon.
Jente som danser på scenen
Fire kvinner i elegant hopp ute i snøen
Kvinne som lager mat i naturen.
Det beste med danselinja er at her kan du være deg selv. Du får prøvd deg på mange forskjellige dansestiler. På denne linja kan du komme deg i form på en gøy måte!
- Karoline Holhjem
Lærer

Ida har utdannelse fra Den Norske Balletthøgskole, Bachelor i dans med pedagogikk. Hun underviser i dans: klassisk, moderne, jazz, hiphop, musikaldans, grunntrening. Ida har en sunn livsstil, lager de deiligste retter på kjøkkenet, og pusher stadig elevene i styrketrening. Ida er en nær, tilstedeværende og omsorgsfull lærer. Hun liker å jobbe tett på unge mennesker og se dem utvikle seg på flere plan.

Ida Ytreland
dans@sagavoll.no