Linje

Musikk og Studio

Velkommen til musikklinja med den store musikkgleden! 

Her har vi stort fokus på samspill, musikkglede, musikkformidling og studioarbeid. I løpet av året har vi flere konserter og fantastiske studieturer. 

Du kan fordype deg på eget instrument, eller lære deg et nytt.  

Studietur til New York og Los Angeles! 

Musikklinja på Sagavoll er en rytmisk musikklinje hvor vi er innom mange ulike sjangere innenfor populærmusikk.

SGV00694

Vi er en rytmisk musikklinje, hvor du får stå mye på scenen. Vi setter opp flere både store og små konserter i løpet av året. 

I vårt store, fine studio jobber vi med egne og andres låter, gjør innspillinger, og deler musikken vår med verden om vi ønsker det. 

Vi har øvingsrom med piano og bandrom. Studioet vårt inneholder et flott kontrollrom, liverom og flere vokal- og gitarrom. Dette er linket opp med hovedscene i allrom og musikkrom.  

Studioet er til fri disposisjon (nesten døgnet rundt!) Her får du virkelig mulighet til å fordype deg i musikken. Du lærer å bruke musikkprogrammer, plug-ins (Logic Pro X, PluginAlliance, Spectrasonics m.fl). 

Høydepunkter

 Konserter

 Studietur til New York og Los Angeles

 Låtskriving

 Studiojobbing

 Musikkglede

 Musikalske minner for livet

Aktiviteter gjennom året

Høst

Instrumentlære

Samspill

Studio

Høstkonsert

Studietur til Oslo

Vinter

Julekonsert

Turplanlegging

Øving

Låtskriving

Studio

Vår

Låtskriving og samspill

Studio

Studietur til New York og Los Angeles

Konsert med egne låter

Tur

Oslo

Visste du at vår egen hovedstad er en av Europas mest besøkte byer hva angår internasjonale artister av alle kaliber? Oslo ligger kun 2 timer fra Sagavoll. Her får du blant annet oppleve Popsenteret, store og små konserter, og ulike studiesteder. Det blir også gospelworkshop med en av Norges beste gospelmusikere. 

____________________________________________

New York og Los Angeles 

Vår lengre studietur går til New York og Los Angeles! Vi reiser fra eplebygda Gvarv til “the big apple” NYC, blir her noen dager før vi reiser videre til LA. Her går vi på konserter, musikal og opplever et yrende byliv. Vi får store musikalske opplevelser innenfor jazz, musikal, pop/rock, gospel og klassisk. Vi går på gospelgudstjeneste, besøker Sjømannskriken og besøker kjente og ukjente steder, store musikkbutikker og spennende musikkstudioer. 

Lærer

Ruben tok sin musikkutdannelse i Kristiansand - på Ansgarskolen og på UiA. Han har i flere år jobbet som utøvende keyboardist, sanger og korist - og elsker både å jobbe på scenen, bak miksebordet og i studio.
Kanskje du har sett han på The Voice - eller sammen med Ylvis??
Ruben brenner for å skape trygghet, utfordre elevene og dele sine verktøy for å oppnå stor musikkglede!

Ruben Gundersen

Det beste med musikklinja er å spille sammen med andre, sette sammen forskjellige deler til sin helhet og se at det blir bra. Jeg setter pris på mange fine folk i klassen. Jeg får også prøve nye ting og har faktisk lært meg litt trommer.
- Matias Robbestad Vangen
Et år på Musikk og Studio 2024/2025 koster

143.200,-

Linjeavgift
35.000,-
Innmelding
3.200,-
Dobbeltrom
90.000,-
Felleskostnader
15.000,-
*) Vi tar forbehold om endringer i valutakurser. Eventuelle vaksiner og visum kommer i tillegg.
**) Tillegg for enkeltrom: kr. 5.400,-

Du kan søke om stipend og lån i Statens lånekasse for utdanning via lånekassens nettside. Maks låneramme for 2023/2024 er kr. 125.370,-, hvorav kr 50.148,- (40%) kan omgjøres til stipend ved fullført skoleår. I mars 2024 blir det klart hvor mye lån man kan få for 2024/2025. For å få omgjort lån til stipend, kan du ikke ha udokumentert fravær som overstiger 10 prosent. Se Lånekassens hjemmeside for mer informasjon.