Linje

Musikk

Velkommen til musikklinja med den store musikkgleden! 

Her har vi stort fokus på samspill, musikkglede og musikkformidling. I løpet av året har vi flere konserter og fantastiske studieturer. 

Du kan fordype det på eget instrument, eller lære deg et nytt.  

Musikklinja på Sagavoll er en rytmisk musikklinje hvor vi er innom mange ulike sjangere innenfor populærmusikk.

To elever som spiller gitar og synger på scene
Kvinne som synger på scenen

Vi er en rytmisk musikklinje, hvor du får stå mye på scenen. Vi setter opp flere både store og små konserter i løpet av året. 

I vårt store, fine studio jobber vi med egne og andres låter, gjør innspillinger, og deler musikken vår med verden om vi ønsker det. 

Vi har øvingsrom, bandrom og studio til fri disposisjon (nesten døgnet rundt!) Her får du virkelig mulighet til å fordype deg i musikken. 

Høydepunkter

Konserter

Studietur til London og New York

Låtskriving

Studiojobbing

Musikkglede

Musikalske minner for livet

Aktiviteter gjennom året

Høst

Instrumentlære

Samspill

Øving

Høstkonsert

Studietur til Oslo

Vinter

Julekonsert

Turplanlegging

Øving

Låtskriving

Studio

Vår

Låtskriving og samspill

Øving

Studietur til London og New York

Konsert med egne låter

Tur

Oslo

Visste du at vår egen hovedstad er en av Europas mest besøkte byer hva angår internasjonale artister av alle kaliber? Oslo ligger kun 2 timer fra Sagavoll. Her får du blant annet oppleve Popsenteret, store og små konserter, og ulike studiesteder. Det blir også gospelworkshop med en av Norges beste gospelmusikere. 

____________________________________________

London og New York

Vår lengre linjetur går fra eplebygda Gvarv til «the big apple» New York! Først dra vi til London hvor vi får oppleve konserter, musikal og et yrende storbyliv.  Videre reiser vi til New York – “byen som aldri sover”. Vi får store musikalske opplevelser innenfor jazz, musikal, pop/rock, gospelgudstjeneste og klassisk musikk. Vi er gjester i Sjømannskirka, turister i Central Park, besøker kjente og ukjente steder og spiser god mat. En opplevelse for livet!

VI TAR FORBEHOLD OM ENDRINGER PGA COVID-19 

Kostnader *

Et år på Musikk 2021/2022 koster

127.900,-

Linjeavgift
28.000,-
Innmelding
3.100,-
Dobbeltrom**
82.800,-
Felleskostnader
14.000,-
*) Vi tar forbehold om endringer i valutakurser. Eventuelle vaksiner og visum kommer i tillegg.
**) Tillegg for enkeltrom: kr. 5.400,-
Du kan søke om stipend og lån i Statens lånekasse for utdanning via Lånekassens nettside. Maks låneramme for 2020/2021 er kr. 112.290,-, hvorav kr 44.916,- (40%) kan omgjøres til stipend ved fullført skoleår. I mars 2021 blir det klart hvor mye lån man kan få for 2021/2022. For å få omgjort lån til stipend, kan du ikke ha udokumentert fravær som overstiger 10 prosent. Se Lånekassens hjemmeside for mer informasjon.
Elever som skriver musikk og spiller gitar
Elever i New York foran reklame på gaten
Tre elever som spiller gitar og ler
Det beste med musikklinja er å spille sammen med andre, sette sammen forskjellige deler til sin helhet og se at det blir bra. Jeg setter pris på mange fine folk i klassen. Jeg får også prøve nye ting og har faktisk lært meg litt trommer.
- Matias Robbestad Vangen
Lærer

Janne har sunget hele livet og har stor musikkglede! Hun har vært korist for blant andre Bigbang, sunget på store og små scener, ledet gospelkor i Oslo og hatt egne soloprosjekt. Hun elsker å skrive låter og har faktisk forsket på fotballsupportersang. Utdanning fra Staffeldtsgate, Universitetet i Oslo, Menighetsfakultetet og Høgskolen i Telemark.

Har du spørsmål? Janne kan svare deg! Send en epost til musikk@sagavoll.no eller ring skolen på tlf. 35 95 91 00.

Janne M. Severinsen
musikk@sagavoll.no