Vi gleder oss skikkelig til å starte opp vår nye linje Global Cuba. Vi har full klasse for neste skoleår, og forrige uke var vår nye medarbeider Marita Bjerga her for å planlegge sammen med oss. Mye spennende i vente for elevene! Allerede i september drar klassen på Interrail, en lang og innholdsrik togreise venter.

Marita er 30 år og kommer fra Sandnes. Nå jobber hun i UDI, hovedsakelig med afghanske flyktninger. Hun har utdanning innen religion og interkulturell kommunikasjon, spansk og Latin-Amerika-studier og master i utviklingsstudier med blant annet feltarbeid i Bolivia. Marita sier hun har et godt inntrykk av Sagavoll og er stolt over å begynne å jobbe her. Hun er veldig glad i Latin-Amerika og har gode kunnskaper om geografi, politikk og kultur. Marita liker å være på studietur og hun er opptatt av hvordan hun som besøkende kan være med å ivareta miljø og bærekraftig utvikling.

Vi skal i samarbeid med Normisjon delta i en menighet i Santiago de Cuba, et spennende arbeid med mulighet for gode kulturmøter med Cubansk ungdom. Cuba blir interessant å følge framover og elevene får et unikt innblikk i land, historie og situasjonen slik den er akkurat nå.

Vi gleder oss til å begynne, og ønsker Marita velkommen på laget!