• Er du glad i musikk?
  • Liker du å spille og synge sammen med andre?
  • Er du klar for et år med musikkglede?

Ja, da er Musikk Band Vokal på Sagavoll noe for deg! Dette er en åpen musikklinje – Velkommen til både erfaren og nybegynner!

Linjeturer til Oslo, Gøteborg og New York!

Musikkglede

Vi har mye fokus på samspill, musikkglede og musikkformidling. I løpet av året har vi flere konserter, og vi ønsker å jobbe mye sammen om å formidle musikken vår. Det blir muligheter for individuell undervisning på trommer, bass, gitar, piano og sang.

Låtskriving

Har du en låtskriver i deg? Har du lyst til å gjøre en cover av yndlingslåta di? Vi skal innom teori og ta i bruk noen verktøy for både å skrive egne låter og arrangere andres.

Konserter og innspilling i studio

Vi har flere konserter i løpet av året. På skolen kan du stå på scenen i trygge omgivelser. Medelever på Sagavoll er kjent for å være verdens beste publikum, og dette opplever vi på konsertene våre. Vi får også mulighet til å fremføre musikken vår for andre i nærmiljøet.

På Sagavoll har vi et stort og flott studio. Her jobber vi med egne og andres låter.

Linjetur til Oslo, Gøteborg og New York!

Togtur til Gøteborg: På starten av året setter vi oss på toget og reiser til Gøteborg! Her blir vi godt kjent med hverandre, med byen og vi får noen fine musikalske opplevelser.

Oslo: Vi skal bli bedre kjent med vår egen hovedstad, gå på konsert og se hva Oslos kulturliv har å by på. Vi besøker også aktuelle studiesteder.

Studietur til New York: Vår lengre linjetur går fra eplebygda Gvarv til «the big apple» New York! Her bor vi sentralt midt på Manhattan – hvor vi opplever “byen som aldri sover”. Vi får store musikalske opplevelser innenfor jazz, musikal, pop/rock, gospel og klassisk. Vi er turister i Central Park, og besøker kjente og ukjente steder og spiser god mat.

Utstyr på skolen

Øvingsrom med piano. Bandrom med trommer, piano, gitarer, bass. Studio med mac (vi bruker programmet logic) og nødvendig utstyr for opptak. Scene med PA.

Kostnader

Dette vil et år på Musikk Band Vokal linja på Sagavoll 2020/2021 koste:

Linjekostnad: 27.200,- *
Innmelding: 3.000,-
Dobbeltrom: 79.200,- **
Felleskostnader: 12.000,-
Sum: 121.400,-

*) Utgifter til eventuell individualundervisning kommer i tillegg. Vi tar forbehold om endringer i valutakurser.

**) Tillegg for enkeltrom: kr. 5.400,-.

Du kan søke om stipend og lån i Statens lånekasse for utdanning via Lånekassens nettside. Maks låneramme for 2019/2020 er kr. 110.200,-, hvorav kr 44.080,- omgjøres til stipend ved fullført skoleår. I mars 2020 blir det klart hvor mye lån man kan få for 2020/2021. For å få omgjort lån til stipend, kan du ikke ha udokumentert fravær som overstiger 10 prosent. Se Lånekassens hjemmeside for mer informasjon.

Lærer

Janne har sunget hele livet og har stor musikkglede! Hun har vært korist for blant andre Bigbang, sunget på store og små scener, ledet gospelkor i Oslo og hatt egne soloprosjekt. Hun elsker å skrive låter og har faktisk forsket på fotballsupportersang. Utdanning fra Staffeldtsgate, Universitetet i Oslo, Menighetsfakultetet og Høgskolen i Telemark.

Har du spørsmål? Janne kan svare deg! Send en epost til musikk@sagavoll.no eller ring skolen på tlf. 35 95 91 00!

SØK NÅ!