Linje

KRIK Volleyball og flyt

Linja for deg som ønsker fordypning i volleyball, wakeboard, ski og stisykling. Vi har hall og sandvolleyballbaner, unike stisyklingsnettverk rett i nærheten av skolen, og tilgang til Norges flotteste og beste kabelparkanleegg, Norsjø kabelbane, kun 7 km unna.

Kombiner aktiviteter og idrett med å lære mer om kristen tro. Vi blir godt kjent med KRIKs arbeid både lokalt og nasjonalt.

En linje hvor vi har stort fokus på mestring og læring gjennom spennende idretter og aktiviteter.

To elever med hjelm og slalåmbriller i snøen
Elev på wakeboard som smiler

Volleyball 

Det blir fokus på utvikling teknisk og å spille på et lag som benytter seg av ulike spillesystemer. Vi vil legge godt tilrette for at du skal utvikle deg som volleyballspiller.

Flyt

Bli med på stisykkel, på fantasiske stisykler, i et stort nett av stisyklingsstier i nærområdet. Vi står på wakeboard i Norges flotteste og beste kabelparkanlegg – Norsjø kabelbane. På vinterstid blir det ski og brett, telemark, alpint og snowboard, og du får prøve kiting både på vann og på snø. Du får god undervisning og veiledning – målet er at du skal oppleve mestring i alle aktiviteter og idretter vi har på linja.

Høydepunkter

Volleyball

Ski

Kite

Wakeboard

Stisykkel

Aktiviteter gjennom året

Høst

Wakeboard

Volleyball

Sandvolleyball

Stisykkel

Vinter

Ski

Kite

Telemark

Alpint

Snowboard

Vår

Volleyball

Arrangere Volleyballtreff

Stisykkel

Kite

Brettbygging

Tur

I løpet av et år drar vi på kortere og lengre turer. Her er et eksempel på de turene denne linja kan ha i løpet av et år.

  • Hyttetur – sosialt
  • Hyttetur – topptur eller kiting
  • Danmark – wakeboard og kiting
  • Sandvolleyball – treningscamp
  • Dagsturer – telemark, alpint, snowboard, stisykling
  • Oslo – KRIK, volleyball, SNØ, stisykkel
  • Kriklinjetur – Hemsedal
  • Studietur – Sierra Nevada med ski og sykkel – Algarve med surfing og beach

 

Kostnader *

Et år på KRIK Volleyball og Flyt 2023/2024 koster

130.500,-

Linjeavgift
28.000,-
Innmelding
3.100,-
Dobbeltrom
86.400,-
Felleskostnader
14.000,-
*) Vi tar forbehold om endringer i valutakurser. Eventuelle vaksiner og visum kommer i tillegg.
**) Tillegg for enkeltrom: kr. 5.400,-

Du kan søke om stipend og lån i Statens lånekasse for utdanning via lånekassens nettside. Maks låneramme for 2023/2024 er kr. 125.370,-, hvorav kr 50.148,- (40%) kan omgjøres til stipend ved fullført skoleår. I mars 2024 blir det klart hvor mye lån man kan få for 2024/2025. For å få omgjort lån til stipend, kan du ikke ha udokumentert fravær som overstiger 10 prosent. Se Lånekassens hjemmeside for mer informasjon.
Kvinne i vinterklær som kiter
To personer på sykkel gjennom norsk natur
Elever i gymsal
Det beste med KRIK-VF er den gode gjengen i klassen som er gira på å spille Volleyball. Jeg gleder meg til vinteren og ski. Jeg tror at dette året vil gi meg venner for livet.
- Sebastian Mortvedt
Lærer

Ragnvald Børve Ask er linjelærer på KRIK – Volleyball og Flyt. Han ønsker at elevene skal finne seg en trygg plass i klassemiljøet, og bli utfordret både fysisk, mentalt, åndelig og sosialt. Utvikling, mestring, utfordringer og trygghet er viktige elementer i hans undervisning.

Ragnvald er en allsidig mann som liker å være aktiv og er med på det meste. Volleyball har i mange år vært den idretten han har drevet mest med. Ellers digger han å stå på ski, kite og egentlig alt av aktivitet og idrett!

Ragnvald Børve Ask
ragnvald@sagavoll.no