Linje

KRIK Multisport

På KRIK Multisport satser vi på allsidighet. Du trenger ikke være spesielt god i noe, men heller ivrig på å prøve noe nytt, oppdage nye ferdigheter og mestre nye idretter og aktiviteter. Noen idretter går vi litt i dybden på og jobber mer med teknikk og taktikk. I andre idretter later vi som vi er grenseløse naturtalenter, gir alt i to timer og suser videre i en hverdag fylt mye god stemning, mestring og glede. Lista over idretter og aktiviteter blir derfor veldig lang så her er det bare å glede seg.

KRIK Multisport er linja for deg som liker å prøve deg på MANGE ulike idretter og aktiviteter, ønsker å utvikle deg som leder og vil lære mer om Bibelen og den kristne tro.

To jenter med hjelm som skal klatre i fjellet
To elever som holder rundt hverandre og ler

 

Vi skal ta for oss lederskap generelt og kristent lederskap spesielt. Det er et mål at Bibelen og tanker om tro blir en naturlig del av hverdagen. Det kreves ingen kristen tro eller bestemt kristen standard – vi ønsker å skape et miljø der vi kan drøfte og dele tro og meninger med medelever på en respektfull måte.

Vi blir godt kjent med KRIKs arbeid blant barn og unge både lokalt og nasjonalt.

Høydepunkter

Skiuke på Hermon

Rundt 40 spennende aktiviteter og idretter

Linjetur på treningsleir

Ledertrening

Vinteruke i Hemsedal

Volleyballtreff

Bibel & tro

Aktiviteter gjennom året

Høst

Fotball

Basketball

Friidrett

Kinball

Fekting

Curling

Klatring

Akrobatikk

Vinter

Ski - Telemark, alpint, snowboard

Skihopp

Innebandy

Kiting

Ledertrening

Vår

Stisykling

Speedminton

Hesteridning

Baseball

Cricket

Volleyball

Arrangere Volleyballtreff

Løping

Mesternes mester

Tur

Dagsturer i nærområdet for å gjøre ulike aktiviteter og idretter.

Skiuke på Hermon høyfjellssenter.

Vi drar en uke på treningsleir til en destinasjon hvor vi får prøvd oss på enda flere og helst helt nye idretter. De siste årene har turen gått til Club LaSanta på Lanzarote.

 

 

Kostnader *

Et år på KRIK Multisport 2023/2024 koster

130.000,-

Linjeavgift
27.500,-
Innmelding
3.100,-
Dobbeltrom
86.400,-
Felleskostnader
14.000,-
*) Vi tar forbehold om endringer i valutakurser. Eventuelle vaksiner og visum kommer i tillegg.
**) Tillegg for enkeltrom: kr. 5.400,-

Du kan søke om stipend og lån i Statens lånekasse for utdanning via lånekassens nettside. Maks låneramme for 2023/2024 er kr. 125.370,-, hvorav kr 50.148,- (40%) kan omgjøres til stipend ved fullført skoleår. I mars 2024 blir det klart hvor mye lån man kan få for 2024/2025. For å få omgjort lån til stipend, kan du ikke ha udokumentert fravær som overstiger 10 prosent. Se Lånekassens hjemmeside for mer informasjon.
To elever som klatrer med sikring
To elever spiller volleyball i sanden på stranden
Smilende kvinne med redningsvest
Det beste med KRIK Multisport er at du blir utfordret og får prøve mange forskjellige idretter. Samholdet i klassen er utrolig bra. Vi bygger hverandre opp!
- Nora Eikeland
Lærer

Lars Helge brenner for at elevene skal få tid og rom til å utvikle seg og ha det bra, både med seg selv og andre. Han har troen på at utfordringer i passe doser er bra, og han vil at elevene skal oppleve glede og mestring gjennom nye aktiviteter og opplevelser. Lars Helge har bachelor i energiteknologi, master i innovasjon og teknologiledelse, kristendom grunnfag og PPU.

Lars Helge Overvoll
lars.helge@sagavoll.no