• Er du glad i musikk?
  • Liker du å spille og synge sammen med andre?
  • Er du klar for å utvikle deg selv som sanger og musiker i et trygt miljø?

Ja, da er musikklinja på Sagavoll noe for deg!

Linjeturer til Gøteborg og New York!

Samspill, kreativitet og musikkformidling

Vi har mye fokus på samspill, musikkglede og musikkformidling. I løpet av året har vi flere konserter, og vi ønsker å jobbe mye sammen om å formidle musikken vår. Det blir muligheter for individuell undervisning på trommer, bass, gitar, piano og sang.

Låtskriving og arrangering

Har du en låtskriver i deg? Har du lyst til å gjøre en cover av yndlingslåta di? Vi skal innom teori og ta i bruk noen verktøy for både å skrive egne låter og arrangere andres.

Musikksmak

Hva lytter du til? Hva er “din musikk”? Finnes det gode og dårlige låter? I løpet av året skal vi bli kjent med vår egen musikksmak, og oppleve andres. Vi lytter og analyserer musikk i ulike sjangre. Å lytte til andres musikk og studere den kan være god inspirasjon og gir lærdom til oss som musikere.

Konserter og innspilling i studio

Vi har flere konserter i løpet av året. På skolen kan du stå på scenen i trygge omgivelser. Medelever på Sagavoll er kjent for å være verdens beste publikum, og dette opplever vi på konsertene våre. Vi får også mulighet til å fremføre musikken vår for andre i nærmiljøet.

På Sagavoll har vi et stort og flott studio. Her jobber vi med egne og andres låter, gjør opptak og lanserer musikken vår.

Linjetur til Gøteborg og New York!

På starten av året setter vi oss på toget og reiser til Gøteborg! Her blir vi godt kjent med hverandre, med byen og vi får noen fine musikalske opplevelser.

Vår lengre linjetur går fra eplebygda Gvarv til «the big apple» New York! Her bor vi sentralt midt på Manhattan – hvor vi opplever “byen som aldri sover”. Vi får store musikalske opplevelser innenfor jazz, musikal, pop/rock, gospel og klassisk. Vi er turister i Central Park, og besøker kjente og ukjente steder og spiser god mat.

Utstyr på skolen

Øvingsrom med piano. Bandrom med trommer, piano, gitarer, bass. Studio med mac (vi bruker programmet logic) og nødvendig utstyr for opptak. Scene med PA.

Kostnader

Dette vil et år på Musikk-linja på Sagavoll 2019/2020 koste:

Linjekostnad: 27.200,- *
Innmelding: 2.700,-
Dobbeltrom: 75.600,- **
Felleskostnader: 12.000,-
Sum: 117.500,-

*) Utgifter til eventuell individualundervisning kommer i tillegg. Vi tar forbehold om endringer i valutakurser.

**) Tillegg for enkeltrom: kr. 5.400,-.

Du kan søke om stipend og lån i Statens lånekasse for utdanning via Lånekassens nettside. Maks låneramme for 2018/2019 er kr 108.250,-, hvorav kr 43.300,- omgjøres til stipend ved fullført skoleår. I mars 2019 blir det klart hvor mye lån man kan få for 2019/2020. Se Lånekassens hjemmeside for mer informasjon.

Lærer

Linjelæreren på Musikk-linja heter Janne Margrethe Severinsen. Hun har jobbet på Sagavoll siden 2009 og stortrives! Hun er lektor i musikkvitenskap med sang som hovedinstrument. Musikk ligger hennes hjerte nært, og hun elsker å synge, spille, dirigere og skrive låter!

Har du spørsmål? Janne kan svare deg! Send en epost til musikk@sagavoll.no eller ring skolen på tlf. 35 95 91 00!

SØK NÅ!