På Musikk

  • spiller du dine yndlingslåter med nye venner
  • er det god stemning fra morgen til kveld
  • setter vi opp en herlig musikal for barn
  • lever vi i en deilig musikkboble i et år
  • drikker vi kaffe mens vi øver
  • får du musikalske minner for livet
  • er det tid for musikkglede

Musikklinja på Sagavoll er en åpen musikklinje – velkommen til både erfaren og nybegynner!

Storbylinjeturer til Oslo, London og New York!

Musikkglede

Vi har mye fokus på samspill, musikkglede og musikkformidling. I løpet av året har vi flere konserter, og vi ønsker å jobbe mye sammen om å formidle musikken vår. Du kan fordype det på eget instrument, eller lære deg et nytt. Det er mulighet for noe individuell undervisning i piano, bass, gitar og tromme.

Låtskriving

Lyst til å lage en ny hit? Har du en låtskriver i deg? Har du lyst til å gjøre en cover av yndlingslåta di? Vi skal innom teori og ta i bruk gode verktøy så vi både kan skrive egne låter og arrangere andres.

Konserter, jazzklubbsamarbeid og innspilling i studio

Vi har flere konserter i løpet av året. På skolen kan du stå på scenen i trygge omgivelser. Vi har store og små konsertscener. Medelever på Sagavoll er kjent for å være verdens beste publikum, og dette opplever vi på konsertene våre. Vi får også mulighet til å fremføre musikken vår for andre i nærmiljøet.

I nabobygda Bø, ligger en av Norges beste jazzklubber, Bø jazzklubb. Vi får vi workshop med bookingansvarlig, jobbe som crew på konserter og får kjennskap til mange fantastiske musikere.

På Sagavoll har vi et stort og flott studio; SagavollStudios. Her jobber vi med egne og andres låter – gjør innspillinger, og deler musikken vår med verden (om vi ønsker det).

Musikalsamarbeid!

Vi samarbeider med Dans Styrke Livsstil om å sette opp en fantastisk herlig musikal for barn! En gøy musikaluke som ender i en morsom forestilling hvor vi får frem latteren hos barna i bygda vår! Her får du mulighet til å danse, synge, spille i husband, lage kostymer og kulisser. Det blir også workshop med erfaren instruktør i forkant!

Linjeturer

Visste du at vår egen hovedstad er en av Europas mest besøkte byer hva angår internasjonale artister av alle kaliber? I bærekraftig ånd toger vi til Oslo. Her får du blant annet oppleve Popsenteret, store og små konserter, ulike studiesteder, ja vi opplever altså norsk og internasjonal musikk på sitt beste. Det blir også gospelworkshop med en av Norges beste gospelmusikere.

____________________________________________

Studietur til London og New York: Vår lengre linjetur går fra eplebygda Gvarv til «the big apple» New York! Først dra vi til London hvor vi får oppleve konserter, musikal og et yrende storbyliv.  Videre reiser vi til New York, “byen som aldri sover”. Vi får store musikalske opplevelser innenfor jazz, musikal, pop/rock, gospelgudstjeneste og klassisk musikk. Vi er gjester i Sjømannskirka, turister i Central Park, besøker kjente og ukjente steder og spiser god mat. En opplevelse for livet!

Utstyr på skolen

Øvingsrom med piano. Bandrom med trommer, piano, gitarer, bass. Studio med mac (vi bruker programmet logic) og nødvendig utstyr for opptak. Scene med PA.

Kostnader

Dette vil et år på Musikk 2021/2022 koste:

Linjekostnad: 27.500,- *
Innmelding: 3.000,-
Dobbeltrom: 81.000,- **
Felleskostnader: 12.000,-
Sum: 123.500,-

*) Utgifter til eventuell individualundervisning kommer i tillegg. Vi tar forbehold om endringer i valutakurser.

**) Tillegg for enkeltrom: kr. 5.400,-.

Du kan søke om stipend og lån i Statens lånekasse for utdanning via Lånekassens nettside. Maks låneramme for 2020/2021 er kr. 112.290,-, hvorav kr 44.916,- (40%) kan omgjøres til stipend ved fullført skoleår. I mars 2021 blir det klart hvor mye lån man kan få for 2021/2022. For å få omgjort lån til stipend, kan du ikke ha udokumentert fravær som overstiger 10 prosent. Se Lånekassens hjemmeside for mer informasjon.

Lærer

Janne har sunget hele livet og har stor musikkglede! Hun har vært korist for blant andre Bigbang, sunget på store og små scener, ledet gospelkor i Oslo og hatt egne soloprosjekt. Hun elsker å skrive låter og har faktisk forsket på fotballsupportersang. Utdanning fra Staffeldtsgate, Universitetet i Oslo, Menighetsfakultetet og Høgskolen i Telemark.

Har du spørsmål? Janne kan svare deg! Send en epost til musikk@sagavoll.no eller ring skolen på tlf. 35 95 91 00!

SØK NÅ!